Добавено в количката!

Уважаеми клиенти,


Във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и обявената извънредна ситуация, въвеждаме следните мерки за безопасност на служителите и посетителите ни.
 

  • ЗАБРАНЯВА СЕ ДОСТЪПА НА ЛИЦА БЕЗ ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА (МАСКИ И РЪКАВИЦИ) ДО ОФИСА И СКЛАДА

  • Ограничен достъп до приемната - ДОПУСКА СЕ САМО ПО ЕДИН ПОСЕТИТЕЛ В ОФИСА, като останалите молим да изчакват на паркинга или пред офиса на разстояние един от друг най-малко 2 метра. Моля да имате търпение и спазвайте дистанцията по между си.

  • ЗАБРАНЯВА СЕ ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛИЦА С ВИДИМИ СИМПТОМИ НА ИНФЕКЦИЯ

 

 

За удобство на всички подавайте поръчките си по електронен път:

ootdel@muhtarov.com

muhtarov.clima@gmail.com

irina.gospodinova@muhtarov.com

 

 

Обсъждане на детайлите и други подробности могат да се извършват по телефон и Viber.

Телефонни номера на нашите сътрудници търговци:

 

088 9207 410 – Светла Вълчева

088 4753 681 – Ирина Господинова

 

Идващите на място в залата с поръчки, моля да са с разпечатани заявки на хартиен носител, който да могат да оставят и по телефон да се уточнят подробности.

 

За получаване на поръчка всеки ще бъде уведомен по e-mail, SMS, или телефонен разговор. Моля не предприемайте посещение до базата ни за вземане на стока ако не сте били уведомени предварително.

 

Тъй като желаем да ограничим и разплащането в брой (по възможност), молим клиентите ни да използват безналични методи за разплащане като банков превод (предварителен) или плащане с карта дебитна или кредитна на пос терминал в нашата приемна.

 

Начин на предаване на стоките:

По възможност молим шофьорите да не слизат от автомобилите. Паркират колата в двора на цеха съгласно инструкциите на нашите сътрудници и изчакват в автомобила, докато той бъде натоварен от нашите служители. За парньори с договор за отложено плащане, фактурите ще пращаме по емайл, така че снабдителите няма нужда влизат в офиса.

ПОЗВОЛЯВА СЕ НА ШОФЬОРИТЕ ДА НАПУСКАТ КАБИНАТА НА АВТОМОБИЛА СИ САМО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ – ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА РЕМАРКЕ, ОБЕЗОПАСЯВАНЕ И ДР.

 

Благодарим за разбирането и Ви призоваме към отговорно поведение, бъдете здрави, пазете се и пазете другите.

 

Екипът на Мухтаров ООД